godmorgon och godnatt

Godmorgon!
Vaknade imorse vid 07 då solen lyste så jag gick upp och kollade lite på nyheterna för att sedan ta en morgonpromenad. Så jag avklarade 4km idag också, känner mig riktigt nöjd. Har precis tagit min omneprazol som ska tas ca 15-30 minuter innan frukost så nu tänkte jag göra gröt och sedan vila en stund då jag blev väldigt trött nu. Hörs sen.

matsedel

Jag har gjort matsedel för restrerande veckan för jag har så svårt att komma på vad jag ska laga när jag väl ska laga nått och då blir det nå skräp oftast för att jag är vrålhungrig. Gör ni matlista/matsedel hemma? Tycker ni det blir billigare då när man vet vad man ska äta?

morgon pw

Godmorgon!  Det blev lite PW i morse för att vakna till lite! Är rätt nöjd att jag orkade såpass långt ändå trots höfterna. Så det är ju bra iaf!
Hemma själv idag igen då N har föreläsningar och sånt, vilket jag inte tycker är så kul. Speciellt inte kul när dem har nollning efteråt och inte är hemma förens 21 som igår. Men jag får väl stå ut? Även fast det känns lite ensamt.

höst på ingång

Nu är det riktigt ruskigt ute! Kallt och regnigt, and i like it! Lite snö bara så är bebis snart här. Som jag längtar. Tänkte jag skulle lägga mig i badet nu och chilla med en tidning eller något då min kära sambo blir borta ett tag (vem vet hur länge?) pga. nollning. Är det nu man ska intala sig själv att det är bra att han träffar nytt folk medans jag sitter hemma? Jo jag tror det. Men men bad var det ja!

baby come back

4 timmar, det var allt jag orkade igår. Men men det är alltid nånting! Nu har jag ÅF (årsarbetstidsförkortning) i 2 veckor innan jag har 2 veckor kvar att jobba innan mammaledigheten. Förhoppningsvis! Försäkringskassan borde ju ge mig graviditetspenning då jag har ett fysiskt krävande arbete och 3 st har redan fått gått hem med Graviditetspenningen så jag tycker det är konstigt att jag är den enda som blir nekad? Men jaja får se hur det blir!
Min baby har börjat högskolan idag. Lite bittert tycker jag som också vill börja skolan, men med bebis på väg så får jag vänta helt enkelt. Nu ska jag försöka styra upp lite mat och städ. Blir Falukorvsgryta idag, mums!
Sonisphere 2009

jobba jobba jobba

Ska prova på att jobba för första gången på 10 veckor idag! Både ångestframkallande och kul på samma gång :) Har redan pratat med chefen och får jag för ont är det bara att gå hem igen. Nej men det ska bli kul att prova igen iaf :)

28 veckor

Idag går vi in i en ny graviditetsvecka! idag går vi in i vecka 28 (27+0). Och förhoppningsvis går veckorna som återstår jättefort :)
www.babycenter.com
Nu väger bebisen nästan 875 gram och är drygt 36 cm lång från topp till tå. Ögonen öppnar och sluter sig, bebisen sover och är vaken på regelbundna tider och den kanske suger på fingrarna eller tummen.

Sov gott och dröm sött! En del experter tror att bebisar börjar drömma vid ungefär 27 veckor. Vad drömmer de om? Ingen vet helt säkert, men hjärnan är mycket aktiv denna vecka. De karakteristiska vecken börjar uppstå på dess yta och mer hjärnvävnad formas. 

Om du känner rytmiska fosterrörelser nu, kan det mycket väl vara hicka – vilket är vanligt denna vecka och under resten av graviditeten. Anfallen av hicka brukar inte vara så länge och går över av sig själva. 

Nu når livmodern din bröstkorg, vilket kan göra dig anfådd, om du inte redan är det. Från och med nu och under de sista tre månaderna är det inte ovanligt att drabbas av kramp i benen, hemorrojder, åderbråck och klåda på magen.

gangstar

Den här snyggingen budade jag hem till lilleman på tradera, helt ny! Billigare än om jag köpt den på www.gangstar.se iaf så jag är nöjd :) Kul att buda hem nya bebissaker ibland :)

studs studs på magen

Mvc besöket gick jättebra! Hon behövde inget blodprov från armen utan bara fingret :) Då vart det en nöjdare mama, men ändå var jag en räddhare, hehe. Allt såg jättebra ut och jag hade en fin rund mage sa hon. Den följde SF-kurvan som den skulle. Gjorde inget att jag fuska lite med järntabletterna heller då järnvärdet blivit bättre sen förra gången. Hon sa till och med att hon tänkte låta mig slippa nålen nästa gång, yes! :D Iochmed att vi går in i vecka 28 idag så blir nästa besök om 2 veckor. Ska bli kul att gå lite oftare, då vet man att man kommer närmare också.
Lillemans hjärtslag var bra också, 150/minuten tror jag hon sa när vi lyssnade. Men han uppskattar inte när någon  trycker in magen på mig då sparkar han gärna ut hela magen så folk får se att han blir lite grinig ;) Lilla plutten då.
Men han tänkte då inte låta mormor känna nån spark eller nej nej då sluta han tvärt. Nej nu ska jag ta en morgon PW.

smoothies och kaffe någon?

Den här snyggingen köpte vi igår på Mediamarkt då vi behövt en blender/mixer ganska länge nu då N lyckades ha sönder min jag fick av min syster i present. Riktigt bra är den det lilla vi har prova, den krossar isen som en galning sa min sambo när han provade den :) 990;- skulle den kosta stog det, men när vi skulle betala i kassan blidde det bara 699;- inte oss emot. Så nu har vi en proffsmaskin :)
Nu saknas bara lattemaskinen som vi ska köpa :) Får bli en kombinerad kaffekokare/espressomaskin, har alltid vilja haft en sån så man kan göra latte till såna som mig som knappt dricker vanligt kaffe och regular coffe till dem som gör det :) Vi har iaf spanat in denna! I like it! 1995;- kostar den som billigast på www.prisjakt.se !

MVC besök

Nu ska jag till MVC och kolla så allt är bra med bebis och så. En sån här vanlig koll tror jag, tror även det kommer bli blodprov vilket jag inte tycker är så kul! Och för första gången ska jag dit själv då N inte kunde komma från jobbet, vilket gör det svårare. Jag har världens största sprutfobi, isch. Men för lilleman måste jag stå ut. Ska bli skönt att få höra hans hjärtslag igen, dem har jag saknat! Hörs sen =)

lilla lammet

Jag beställde denna söta barnfilt från märket Färg & Form i måndags och fick den igår tisdag. Helt underbart mjuk och gosig tycker jag (Vävd barnfilt 100% bomull storlek 70x100cm). Det blir att ta med denna till BB skulle jag tro, så lilleman får något som luktar mamma & pappa. Vi ska försöka sova med den lite så han känner sig trygg och så när det är hans tur att använda den. 255;- kostar den på www.Barnklassiker.se och den finns i rosa också. Sen finns filten i form av moln och grodor o många färger också. Passa på nu när dem har gratis frakt!

damn

Avskyr verkligen försäkringskassan! Att dem ska krångla till det så förbannat. Dem neka mig graviditetspenning, det är skrattretande ärligt talat. För det är 3-4 tjejer nu med EXAKT samma arbetsuppgifter som jag som fått sitt beviljat. Det är bara så tråkigt tycker jag, ska jag behöva oroa mig för det här nu? 1 Månad innan jag egentligen skulle fått gå hem? Imorgon blir det att åka till jobbet och skriva en överklagan med min chef och fackombudet. Ja jag hoppas verkligen det löser sig nu. Dem kan ju inte mena att jag ska arbeta ända fram till BF på mitt jobb, i kylskåp lyftandes flera ton om dagen? Hmm ja men det visar sig som sagt. =(

Utöya

Har just sett dokumentären Utöya, en liten ö i världen. Man kan verkligen inte föreställa sig vad dem personerna har gått igenom. Det var verkligen svårt att hålla tårarna borta. Vi tänker på er Norge <3

zombiefierad

Trött tröttare och tröttast idag. Kan ju bero på regnvädret också! Får se om det blir nått bloggande idag, känner mig lite som en zombie :)

musik du behöver

The Lonley Island feat. Nicki Minaj - The Creep

En ny fin dag!

Har ni märkt att det är svårt att hålla sig ifrån att köpa kläder till lillen fast han/hon inte kommit än? Jag tycker det iaf. Om jag ser någonting fint/gulligt bara måste jag köpa det till lilleman! Därför håller jag mig från affärerna nu :) Tänkte visa lite lillemansshopping jag har gjort den senaste månaden eller två. Det är blandade storlekar mellan 50 - 62. Tyckte det var lika bra att införa köpstopp i strlk 50 & 56, då han har en del nu.
Från vänster: Mjukisdress från Lindex i strlk 62, nyfödd strumpor från Newbie, Beige mjukisdräkt från Newbie i stlrk 56, Baseballjacka från Lindex strlk 68, Jeans från Newbie strlk 62 och skor från Kappahl i strlk 13-14.
Mössa 0-6 mån Lundmyr of sweden, Sovpåse strlk 50 Lundmyr of sweden, Kofta strlk 50 Newbie, Snuttefilt Laban från Barnens hus, Babyfilt Laban från Barnens Hus.


Det är lite av vad som finns till lilleman nu, självklart finns allt basic när han kommer ut som pyjamasar och bodiesar och nappar och allt det där också redan. Men det är nerpackat i kartonger hos min mormor då vi inte har plats hemma hos oss. Vi bor i en 1:a, men ska flytta till en 2:a 1 november. Jag hoppas på den lägenheten iaf annars har vi en back-up!

long long way

Godmorgon!
Idag klev jag upp vid 8.30 då jag hade ännu en dålig natt. Har haft dem i flera veckor nu, vaknar minst 2-3 ggr per natt och har svårt att somna om sen. Ska åka in till Falun nu hade jag tänkt och gå in på Kappahl. Köpte världens sötaste kofta till lilleman igår i strlk 50, men vill hellre ha den i 56 eller till och med 62. Koftan kommer såklart från märket Newbie (jag är helt besatt i det), gillar grejen med att det är organic cotton! Kommer säkert komma hem med något mer till lilleman :p Väntar på att dem ska få in den stickade mörkgrå overallen!

99 days left

Nu är vi nere på tvåsiffrigt! :)

i make them good girls go bad

Godmorgon finingar!
Fastnade i broderingen i morse så jag kom aldrig till datorn :) Jag sliter som sjutton med den där broderingen bara för att bli klar med den så jag kan börja med lillemans födelsetavla när den kommer. Jag har beställt den ifrån http://www.margaretha.se jättefin verkligen :) Ska hänga den över lillmans säng sen. Namnet får ju komma dit i efterhand då vi är helt clueless när det gäller lillens namn!

100 days left


100 dagar kvar tills du kommer lilleman, förhoppningsvis kommer du lite lite tidigare :)

hemma lite extra

Sorry för dålig uppdatering! Har haft fullt upp. Idag har jag och mormor beställt garn till babyfilten hon ska sticka till lilleman :) blev en ljusgrå färg. Kommer bli en megamysig filt till lilleman iaf, den ska definitivt tas med till BB. På tal om saker man gör själv så hittade jag dopvepan jag skulle göra till Pelle förut men det blidde inget dop så jag påbörjade den aldrig. Nu har jag börjat med den och ska ge den till kompisarna som fick barn nu 10:de augusti. Får hoppas den uppskattas! Ni ska få se den när jag kommit en bit på den :)

Ska ta mig ner till gymmet alldeles strax för den dagliga konditionen och överkropp. Måste ju se till att hålla vikten så inte barnmorskan blir arg =)

tittutkliniken

Om 18 dagar ska jag och N åka ner till Stockholm och göra ett extra ultraljud i 3D. Det ska bli så spännande :) Vi gör det på Tittutkliniken i sthlm. Kostar 1700;- det paketet vi ska göra. Åhh vad jag längtar efter att se lilla plutten igen :)
http://www.tittutultraljud.se/

no sunshine today

Godmorgon.
Idag är jag väldigt väldigt trött. Förstår inte hur jag ska orka att vara sömnlös på nätterna längre.  Men men. Nu på morgonen iaf har jag gjort lite ärenden med försäkringkassan och socialtjänsten. Gick ovanligt snabbt att få tag i försäkringskassan idag, stog inte ens i en kö! Men dem ska ringa mig om hur det går med Gravidpenningen iaf, börjar bli lite stressad då det är en månad kvar innan jag kommer få den. Och då vill jag gärna att det ska vara klart. Jag får ju gå hem från jobbet 2 månader tidigare då jag har ett såpass tungt jobb som jag har, jobbar ju på matvarulager här i Borlänge. Och vi lyfter ju i snitt på en halvdag ca 4 ton om dagen. Sen socialtjänsten för att fastställa N som pappa till barnet. Jag sa till N när vi hade tid och han svarade: Jaha är det då jag ska få bli pappa! :)
Ska äta frukost nu och sen åka ut med lilla mormor och köpa garn då hon vill göra en bebisfilt till plutten. Mormor vet ju inte att det blir en pojk så jag vet inte om jag ska ta en beige färg eller en ljusgrön? Vad tycker ni?

glömde en viktig detalj!




Glömde säga att det är en liten pojk som ligger i min mage :)



släkten är värst?

En väldigt seg söndag. 40 - årsfest för min farbror som spårade igår, dem är 4 syskon och det är den äldsta som tror hon gör allt i familjen och tror att hon är bäst. Är så trött på henne nu och tänker inte ens kalla henne för faster. Hur funtad i huvudet är man när man attackerar en gravid tjej verbalt? Usch, nej tur jag har min pappa, andra faster och farbror kvar. Åkte ner till skrubben (pub) här på stan med pappa, farbror och min sambo iaf och det var trevligt. Dem blev ju fulla och jag drack Cola, men inte mig emot, det var trevligt att kunna prata riktigt med min far och höra hur kul han tycker det är att bli morfar <3 Han har svårt för det här med känslor i vanliga fall min kära far, så jag blev jätteglad att höra vad han hade att säga!

Vi ska snart ut och äta på Thai'en då pappas tjejs dotter fyller år. Ska bli gott med mat nu känner jag, lite trötta är vi då vi kom i säng vid 04 inatt men det betyder tidig läggdags. Ska försöka komma ihåg att lägga upp bilder på det jag köpte till lillen igår på stan också :)

what would i do without you?

Ohh lång och jobbig dag idag. Nu ligger vi som nr. 2 i kön för lägenheten. Och gravid som man är började jag grina som en bebis (jäkla hormoner), även fast han/hon som ligger först kan tacka nej. Vilket jag hoppas på! Snälla snälla jag behöver den lägenheten =(

Men nu till något trevligare. Hämtade ut min första babybox idag, från apoteksgruppen "Baby To Be" =) Kändes riktigt spännande och öppna den, och jag blev positivt överraskad. Min överraskning från Avent var 2 st nappar 0-3 mån med självlysande handtag. Riktigt roliga "presenter".
Nu blir deet nog att se ett avsnitt av Fringe och sen sova lite :) Godnatt!

you just gotta love training

Jag och älsklingen var och träna nu på kvällskvisten. Kom hem alldeles nyss, så himla skönt! Idag blev det lite överkropp och kondition. Jag hoppas kunna få bort smärtan i ryggen och höfterna av att röra på mig lite. Nu blir det att sova lite för imon blir det att åka till Gävle/Valbo för att gå på Ikea och Mediamarkt :)

babyboxar

Alla som är gravida har väl inte missat alla fina babyboxar man kan få helt Gratis? Jag menar det är rätt dyrt med småbarn och då ska man ju passa på medans det är gratis tycker jag. Här har jag hittat lite olika babyboxar som man kan få gratis! Vilka sidor de finns på och ungefär vad man får i dem. Man får helt enkelt stå ut med alla erbjudanden man får för att regga sig :)
http://www.babytobe.se (värde 500;-)
  • Sebamed Hud och hygienartiklarför baby
  • Avent, överraskning (värde 89;-)
  • Bambino mjuk sked
  • Föräldrar& Barn tidning
  • V6 Flour tuggummipåse
  • BarnKan bokklubb

http://www.alltforforaldrar.se (Du behöver bli medlem på sidan bara gratis)
  • Värdecheck på en valfri body från KappAhl i 100% ekologiskt bomull
  • 25% rabattkupong på valfritt damplagg hos KappAhl
  • Värdecheck på havandeskapsolja från Weleda, 10 ml
  • Värdecheck på Pomegranate Regenerating Hand Cream från Weleda, 10 ml
  • 63% rabatt på produktpaket från Burt's Bees
  • 15% rabattkupong i Allt för föräldrars shop http://shop.alltforforaldrar.se
  • Tidningen Föräldraguiden Gravid från Allt för föräldrar


http://www.babybox.se (hämtas på babyproffsen, babyland eller barnens hus)
  • Pampers New Baby Blöjor, Pampers Magasin
  • Blöjhink från Angelcare
  • Amningsinlägg från Pigeon
  • Tidning Vänta Barn från Vi Föräldrar
  • Information från Go'boken
  • Fläckborttagningsmedel från Vanish
  • Baby Bubble Bath från Seba Med
  • Barnvagnsreflex från Tradera
http://www.libero.se (bli medlem på sidan bara)
  • Libero startväska - Vi vill fira att du är fått barn! På de flesta sjukhus får du efter förlossningen en startväska som är fylld med bland annat blöjor, leksaker och babyolja – en fin väska med saker som du kan använda till din baby.
  • Up&Go-paketet – när ditt barn är omkring fem månader får du ett gåvopaket med spännande saker till barnet.
Det är dem jag har reggat mig på =) Jag menar gratis är gott!




tillsammans kan dem aldrig bli som en


Den här sötnosen har jag privilegiet att få vakna brevid varje morgon när sängen är tom på N. Min lilla vackra Rufuz är världens gosigaste katt. Kelklumpen no. 1!

morgonstund

Ahhh! Jag blir tokig på bloggen. När jag vill hoppa till en ny rad och få mellanrum mellan texterna går det inte! För när jag trycker Spara & Publicera så åker all text ihop. Jag blir tokig. Nån som vet hur man gör?


Var inte en sån himla rolig natt inatt heller.. Jag vet inte vad det beror på, vaknade vid 04 och hade ont som vanligt i ryggen. Men kunde (tack och lov) somna om vid 05 igen. Men vaknade vid 6.30 av mardrömmar och kunde inte somna om igen, så jag gick upp och åt frukost ist. Idag blev det gröt igeen, men det är bäst för magen så. Det jag gör för att inte tröttma är att göra olika gröter när man börjar tröttna. Så idag blev det Fiberhavregryn med banan och valnötter. Och så macka med keso och tomat till det. Blev lite juice också, hittade Godmorgon Care på City Gross igår, med järn och folsyra! Perfekt för mig som har järnbrist. Funderar på att gå till gymmet snart, får se när jag orkar.

en ny dag

Christina Aguilera jäkligt snygg som gravid.
Godmorgon!
Är det onsdag idag tro? Man vet aldrig längre när man är sjukskriven. Jag är helt slut i kroppen idag, träningsvärk och ännu en dålig natt på meritlistan. Sover ni också fruktansvärt dåligt på nätterna emellanåt som gravida? Det är helt sjukt många nätter nu jag har vaknat runt 03-04 och inte kunnat somna förens 06-07. I morse blev det vid 7 när N åkt till jobbet. Det tär på en psykiskt att sova såhär dåligt.
Ska ta mig lite frukost nu och invänta samtal från N, kompisar har just fått sin son 18 dagar för tidigt. Åh vad avundsjuk jag är. Vill ha vår lilla skrutt här nu också.

godnatt

Jag är trött som få. Efter träning, fika med Kristoffer och bebisgrejspaning på Barnens Hus. Så nu efter Hell's Kitchen blir det att sova. Hörs imon.

gym

Skönt med lite träning. Är en sån underbar känsla efter man tränat klart. Man är helt slut i kroppen.. Idag blev det:
- 15 minuter uppvärmning på crosstrainern
- armar
- axlar
- rygg
- 5 minuters crosstrainer som avslut
- stretch
får se hur mycket träningsvärk man får imorgon efter uppehållet på 7 veckor!

vårt första missfall

Det slog mig precis nu, idag för ett år sedan förlorade vi lilla liten. Vi trodde du fanns där inne, magen växte som vanligt. Och när blödningen kom var vi i vecka 14 redan. 14 veckor med dig i magen för att sedan få veta att du aldrig fanns där överhuvudtaget var heartbreaking! Vi kom till Falu Lasarett akutmottagning vid 16.00 och blev inskrivna vid 20.00. Dem fattade inte riktigt hur mycket blod jag tappade under tiden jag låg där innan det blev "försent" och jag svimmade av varje gång jag ställde mig upp.

Dem fick lyfta upp mig på en bår när dem insåg att dem var allvarligt, jag hade så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen den tiden jag var vaken så jag fick en morfinspruta i benet innan dem rullade mig mot akut operation, eller akut skrapning är väl det rätta ordet. Jag minns inte mycket från det att dem tog mig från rummet jag låg i till operationssalen. Det jag minns är att mina händer krampade ihop,  för dem sa hela tiden veckla ut händerna, varpå jag svarade att jag kan inte dem sitter fast. Minns att jag låg inne på operationsbordet sen blir det svart. och jag vaknar sen på uppvaket och frågar efter min fina N, för jag känner mig helt hjälplös och ledsen och behöver han. Dem säger att dem har skickat hem honom för natten och jag blir bara ledsen. Det är ju nu jag behöver han som mest.
Värsta natten i mitt liv, kan inte ens gå upp på toa utan att behöva en sköterska då jag tappat mellan 1,5-2 L blod. Vilket betyder att jag kan svimma om jag ställer mig upp. N kom till mig vid 7.30 på morgononen för läkaren skulle kolla till mig vid 08.00. Så efter 5 påsar dropp och en väntan på alltför många timmar skrev vi ut oss själva klockan 18.30 på kvällen utan att läkaren hade kommit än. somnade direkt när vi kom hem och sov till eftermiddagen dagen efter. Har aldrig vart så trött i hela mitt liv förut!
Det här gör att jag kommer vara rädd under hela den här graviditeten.

soligt men efterlängtat

Morning sunshines!

Hade megaproblem med Blogg.se igår så jag kom inte in alls. Datorn bara stod och tänkte. Men men idag funkar det problemfritt! Idag är jag riktigt sådär monstertrött, fick ingen sömn alls i stort sett. Vaknade vid 2.30 och somna inte om förens 5.30, försökte hjälpa tröttheten med att se på tv men det var lönlöst. Så idag är jag lite seg.
Dagen ska jag spendera genom att träna lite nu på morgonen igen, ringa mor min och höra om vi kan kolla på spjälsäng och sedan en liten fika med älskade Kristoffer!

älskade älskade du <3

Här är h*n vår lite skrutt! Åh vad du är efterlängtad älskade unge, 108 dagars väntan kvar på dig känns som en evighet! Mamma och pappa älskar dig till månen och tillbaka och vi ska göra allt i vår makt att du ska få den bästa uppväxten du kan få.

Vad tror ni, pojke lr. flicka?

En solig kall morgon

Godmorgon!

Visst märker man att hösten börjar komma? Vi har sovit med fönstret öppet större delen av sommaren nu, men imorse när N gick upp till jobbet vid 05 så var det iskallt i rummet! Blir att hämta ner det andra täcket idag tror jag från vinden. Men jag har inget emot att hösten kommer och går snabbt för då kommer bebis fortare :)


Har tagit en lång utdragen frukost med lite gröt, frukt, macka och vaniljkaffe =) Så gott och uppfriskande samtidigt när solen lyser och den kalla friska luften kommer in! Ska iaf ta mig till gymmet nu, efter för många veckors uppehåll!


 

 




7 augusti

Det gick bra med missen, ägarna ringde mig vid 9.30 i morse. Dem sa även att han var lite koko i huvudet den katten, då han hade gjort sådär 2 ggr innan och brutit benet. Man tycker ju dem borde lära sig lite. Men dem var tacksamma iaf och ville ge mig pengar, men det kändes inte OK att ta emot dem, utan jag hoppas at någon annan  gör samma sak om mina skulle ramla ner mot förmodan.

Jag har iaf vart ut till mormor fram tills nu och rensa lite på hennes vind och kollat om det finns nått där från när jag och mina syskon var små. Men det var begränsat. La ner lite nytt i bebislådan också då jag köpt snuttefilt och så tidigare. Svårt att inte handla till bebis, riktigt svårt!
Nu måste jag åka och hämta sambon på jobbet iaf så jag får lite sällskap :)

katträddning

En jobbig söndagmorgon. Skjutsade sambon till jobbet vid 06.00 och har vart vaken sen dess nu. För när jag parkerat och klivit ur bilen ser jag nått ramla från en balkong. Trodde ärligt det var någon som kastade ut sin sambos kläder eller nått, men när jag kolla närmare var det en katt =( Han låg där orörlig bara, och kattmänniska som jag är väntade jag vid honom tills någon öppnade dörren till porten då den har kodlås. Jag förstod att han ramlat från 4de våningen så jag lyfte upp han försiktigt och åkte upp och ringde på. Ingen svarade ju såklart. På någon av dörrarna! Förstår väl att dem sover och att dem kanske inte vill öppna för vem som helst, men ändå. Så nu har jag lämnat en lapp och tagit in han till mig och hoppas att dem ringer upp mig snart. Mina katter är inte direkt välkomnande mot lilla stackaren utan nyfikna och vägrar låta bli han. Usch, det är det här jag är så orolig att mina små älsklingar ska vara med om. =/



Nystart med fin blogg.

Nu har jag fått världens finaste design så nu ska jag ta tag i det här på riktigt :)
Idag har vart en riktig städdag här hemma, tvingade sambon att hjälpa till trots att han var ut igår. Men till mitt försvar så sa jag till honom  att vi skulle städa idag och att jag tänkte väcka honom vid tio, så rätt ska vara rätt!
Nu är han iväg och köper pizza då ingen av oss orkar laga mat riktigt, sen blir det en chillkväll med tjejerna på S1. Hörs imon!