Olivers första julafton

Oliver har blivit riktigt bortskämd nu på sin första jul, helt galet mycket paket när man firar på 4 olika ställen (både jag och sambon har skilda föräldrar). Nästa år har vi förhoppningsvis ett hus :) hoppas ni haft en god jul!


Dan före dan!

Vi har dagen före julafton mys här hemma med thaimat, glögg och bebismys! Med traditioner som the nightmare before christmas och andra julfilmer.. Hoppas ni har en bra kväll!


har hänt väldigt mycket.

Hej!
Det var ett tag sen man var in och skrev här, men det har ju sina anledningar också. Vår lilla älskling blev dålig dagen efter han föddes, med lågt blodsocker, andades för fort och för hög sänka. Så ist för att ligga på BB i 3 dagar och mysa av vår nya bebis fick vi rätt omgående åka ner till avdelning 33 (neonatal) så fort vi hade vaknat. Vi låg där i 6 dagar innan vi fick permission och dem 4 första dagarna där nere fick vi inte ens ha våran älskling hos oss för han låg med sladdar till en monitor på observation i ett annat rum än oss. Vi fick iaf permisson 6 december men fick åka in varannan dag för vägning då oliver vägrade gå upp i vikt, så i var inskrivna i 2 veckor på sjukhuset och den 14 december blev vi äntligen utskrivna! :) Så nu har vi äntligen fått in lite rutin i vardagen..
Jag lyckades fylla år i tisdags också THE BIG 25! Men det var ju Oliver som fick all uppmärksamhet, såklart.
Här är han Karl Nicklas Oliver Lindfeldt
hur kan man älska någon så mycket efter så kort tid? :)

inte som vi ville..

Det har inte riktigt gått som vi tänkt oss.. vi är fortfarande inne i Falun på neonatal, avd. 33 medicin. Har legat här ända sen i onsdags då lillemans sänka låg på 51 när den ska ligga på 3 egentligen, så han har någon slags infektion i kroppen som han behandlas med antibiotika för. Sen tyckte de att han hade för snabb andning och dåligt blodsocker. Men det börjar bli bättre, sänkan låg som högst på 61 och nu var den nere i 20, så vi kanske kan få åka hem imon om vi har tur och bara behöver åka in varje dag för antibiotikan. Han är verkligen det finaste som finns, och jag älskar lilla grodan helt sjukt mycket. Men förlossningen är inget jag gör om på ett bra tag iaf! Han fick plockas ut med sugklocka efter avtagande krystvärkar och det var det värsta jag varit med om verkligen, och det kommer kännas bra länge då jag blev sydd.
Men hela historien kan vi ta en annan gång när vi kommit hem och bekantat oss där, men jag ska försöka vara lite bättre på att skriva, lovar.